Om

Hej!

Jag heter Katarina Hydén och jag har ett starkt intresse för frågor som rör personlig utveckling och hur vi lever eller inte lever våra liv. Det här med att vara människa och leva sitt liv är ju lite av ett äventyr – med både glädje och sorg, upp- och nergångar. Hur vi kan lära oss något av både det det goda och det onda vi drabbas av på vägen och hur vi finner modet att leva våra egna liv.

Text och ord är mina verktyg för att uttrycka mig så bloggen här kommer att bli en av mina lekplatser eller arbetsplatser beroende på hur man ser det. Här kommer jag att servera tips, råd, information, reflexioner, livsbetraktelser och annat som hör ihop med att leva och utvecklas.

Jag driver mitt nystartade företag Katarina Hydén Text & Form där jag jobbar för att utveckla ett digitalt entreprenörskap och förverkliga mina idéer och i högre grad kunna använda min tid till att jobba med det som intresserar mig. Riktigt hur vägen ser ut vet jag inte, men det är en del av resan jag kommer att berätta om här på bloggen. Och alla ni som vill följa med är välkomna att följa min blogg. Jag kan i företaget även ta på mig diverse skrivrelaterade uppdrag såsom artiklar, reportage, informationstexter, korrekturläsning, textbearbetning, skrivarkurser mm.

Jag är utbildad journalist men har även en kandidatexamen med sociologi som huvudämne. Därtill har jag studerat litteraturvetenskap, barn- och ungdomslitteratur, kreativt skrivande och formgivning. På fritiden har jag plöjt igenom ganska många hyllmeter litteratur om personlig utveckling.

Så följ mig på bloggen så får du ta del av min resa mot att utvecklar både som människa och som företagare/entreprenör.

Må så gott!

/Katarina

Katarinas_Om

Alva

PS. Alva är delaktig i mitt företagande både som en trogen kompis på jobbet och som min ”kompanjon” i det här projektet. DS.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>