Bli omvänt paranoid

 

Omvänd-paranoia

 

Vad sägs om att ständigt tro att världen utsätter oss för någon gott. Att allt och alla vill oss väl. Låter väl skönt?

Jag minns att jag läst någonstans om en person som ansetts vara omvänt paranoid. Han var så himla positiv. Antagligen var det väl sagt med glimten i ögat, men ändå. Man kan ju föreställa sig hur enkelt och trevligt livet måste vara om man hela tiden utgår från att man förföljs av allt positivt. Att man ständigt utsätts för saker som berikar ens liv. Att man ”vet” att allt går bra och att man lyckas. Det går inte att komma undan från allt det bra och goda.

Det blir ju klart mycket lättare att lyckas och bli framgångsrik om man konstant förväntar sig att världen och universum stöttar en och serverar möjligheter åt en. Inte en sekund som går till att oroa sig. Bara att fokusera sitt mål och jobba på med det man vill. Det går bara att lyckas.

Och att även när det händer något oväntat eller ett hinder kommer i vägen så utgår man inte från att universum, ödet eller alla man känner vill en något ont utan kanske kan se det som en spännande möjlighet att växa och utvecklas.

Så vad säger ni, ska vi försöka vara lite omvänt paranoida idag? Kanske inte bra idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>