Framgångens A till B

Framgången-A-till-B

All framgång i livet handlar om att ta sig från punkt A till punkt B. Från den plats du befinner dig till den plats du vill vara på. Visst låter det så himla enkelt.

Ändå krävs det en hel del av oss för att vi ska kunna ta oss fram. För att processen ska fungera behöver vi oftast ändra vårt sätt att tänka och agera. Lära oss att vara mera fokuserade på målet. Hitta kraften och motivationen att ta oss förbi hindren när de dyker upp längs vägen.

Vi behöver en framgångsstrategi typ Mora Träsks ”Tigerjakt”. När vi kommer till ett hinder på vägen måste vi ta oss över det. Eller runt det. Eller under det. Eller genom det. Vi måste vara beredda att göra det som krävs.

Sen måste vi tro på oss själva. Vi behöver vara övertygade om att vi kan övervinna alla hinder med hjälp av vår vilja, beslutsamhet och längtan.

Det spelar ingen roll alls var vi befinner oss nu. Det går bra att betrakta allt vi hittills gått igenom i livet som en lång inlärningsprocess.

Att leva ett rikt och framgångsrikt liv handlar mera om att röra sig i riktning mot sina mål och drömmar. Ett steg i taget.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>