Hålla fast vid besluten

Jag tror att vi ofta inte tillåter oss själva lyckas därför att vi inte håller ut. Inte kan hålla fast vid besluten. Vi ger upp i förtid. Ser bara kortsiktigt.

Det är genom att hålla fast vid vårt beslut och hålla slutresultatet för ögonen som vi kan nå framgång. Alltför ofta ser vi bara kortsiktigt till någon form av ”quick fix”. Kommer inte resultaten tillräckligt snabbt börjar vi misströsta och leta fel hos oss själva och tvivlar på beslutet att göra det vi valt att göra. Då spelar det ingen roll om vi bestämt oss för att gå ner i vikt eller skriva en bok.

När man hamnar i det där läget av tvivel är det så himla lätt att tro att det inte kommer att fungera eller att vi själva inte har kunnandet, orken eller egenskaperna för att ro det hela i land. Hela grejen känns helt plötsligt som en helt galen idé. Hur kunde jag bara tro att jag skulle fixa det här?

Hålla-fast-vid-besluten

 

Bara för att vi inte ser resultaten snabbt så tänker vi att det är kört. Det kommer aldrig att lyckas.

Självklart kan resultaten komma senare och historien har visat att folk som kämpat för sin idé i slutändan gjort jättesuccé. Vi behöver öva oss i uthållighet. Att lita på och hålla fast vid vårt beslut och vår vision. Fokusera på slutresultatet och anpassa vägen dit istället för att ge upp utan att ha gett det hela en rejäl chans.

Jag har lätt för att hamna i det där läget då jag börjar tvivla på att det är så god idé, men jag jobbar på det. Och jag bli bättre och bättre. Hittar tillbaka till tilliten snabbare för varje gång jag hamnar i ett sådant läge.

Inte tänker vi nu att allt är kört för att det blivit vinter. Det kommer ALDRIG bli vår igen. Nä, vi gör det vi behöver göra och litar på att det går bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>