Listan som skaver

Har du en sådan där lista med grejer du verkligen borde ha gjort. Måste-grejer och dåligt-samvete-grejer och sånt. En lista som kanske bara finns i bakhuvudet. Men där ligger den och skaver rejält.

Topp tre på min skavlista just nu är:

  1. Dammsuga och tvätta bilen. Har redan ägnat mer energi år att tänka på att jag måste eftersom det snart blir riktigt kallt, än vad det faktiskt kommer att ta tid att städa bilen.
  2. Bära in trädgårdsmöblerna. Också en sådan grej som legat och skavt ett tag. Flera gånger har jag tänkt att jag ska passa på att be om hjälp när jag haft besök, men sen sitter vi och fikar och pratar och jag glömmer bort att fråga och sen så har de åkt hem innan jag kommer ihåg det igen.
  3. Rensa avloppet i tvättstället. Har inte funnits på listan mer än ett par dagar, men påminnelsen skaver ordentligt när tandkrämsspottet inte vill rinna ner som det ska.

Det tar ju emot att ta itu med de där grejerna och motståndet blir bara större ju längre de legat där och skavt.

Fördelen är att när vi väl betat av något från skavlistan så frigör vi en hel massa energi. Vi blir sjukt nöjda. Och det ska vi vara.

Ambitionen är att jag ska ta mig an mina topp tre i helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>