När gav du dig själv en applåd?

Jag tror att vi alltför ofta glömmer bort att att det vi gått igenom – bra som dåligt, framgångar och felsteg – har gjort oss till dem vi är idag. Vi har gjort vad vi kunnat längs vägen och det är tid att vi gratulerar oss.

Vi har kanske fullföljt något stort projekt, blivit befordrade eller helt enkelt bara legat på soffan ett tag och ägnat tid åt vad vi skulle vilja göra. Poängen är att det inte behöver vara storverk vi åstadkommit för att klappa oss själva på axeln. Vi kan behöva gratulera oss själva att vi kommit hit där vi är och att vi själva kan påverka vart vi vill sen. Allt vi varit med om hittills har format oss till dem vi är.

Det är aldrig för sent att växa. Så upptäcker vi att vi vill något annat, något mer här i livet, så kan vi ta steg i riktning mot våra drömmar. Små steg, men åt rätt håll.

Så oavsett vilket liv du väljer att leva – ge dig själv en applåd. Även små förändringar kan vara modiga. Man behöver inte hoppa fallskärm eller bestiga berg utan syrgas. Det räcker att ta steg i den riktning du önskar.

Så när gav du dig själv en applåd sist? Är det inte dags nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>